Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. BBC HANDMADE SHOP SRL iși asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o altă notificare. Cea mai re-centă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implică acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relația dintre părți este guvernată de urmatoarele acte normative:

• OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
• OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
• Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerci-antilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legisla-tia europeana privind protectia consumatorilor
• Legea 365/2002 privind comertul electronic

BBC HANDMADE SHOP SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in
interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://theeaatelier.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comer-ciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://theeaatelier.ro/- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea BBC HANDMADE SHOP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BBC HANDMADE SHOP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Produsele prezentate pe https://theeaatelier.ro/ sunt produse si comercializate de BBC HANDMADE SHOP SRL. Preturile produselor pot fi schimbate ori-cand. Înainte de a comanda, recomandăm verificarea prețurilor.