. Garantia produselor
Termenul de garantie, este de 14 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru produsele a caror marime nu este potrivita se poate face un schimb de marime.

RETUR

Dacă aveți nemulțumiri în ceea ce privește produsele noastre, sau constatați unele defecte,  puteti sa returnati toate articolele nepurtate (in starea initiala) in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii pentru o rambursare completă sau o înlocuire cu o altă mărime în cazul în care mărimea nu corespunde.

Returnati produsul la adresa:

Str. Horațiu, nr 18, Selimbăr, SB

Număr de Contact: 0752209046

Returnati coletul prin orice firma de curierat. Nu oferim retururi gratuite. Taxele de transport sunt suportate  de catre expeditor si nu vor fi rambursate. Contravaloarea produselor returnate vi se va rambursa in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii returului, prin transferul banilor in contul indicat de catre dumneavoastra.

*Menționăm că produsele trebuie să fie intacte, nespălate și neutilizate pentru a putea fi înlocuite sau rambursate.Articolele care nu sunt returnate in conformitate cu politica de mai sus nu beneficiza de rambursare.

* Produsele realizate la comanda, la cererea clientului și care nu se regăsesc in lista produselor de pe site-ul nostru NU SE POT RETURNA. 

Particularități:

Ținuta vestimentară face parte din recuzita photo..

*Unele piese vestimentare sunt folosite doar pentru recuzita photo.